AlVastgoed Advies

Als ondernemer krijg je natuurlijk te maken met zaken zoals: inkomsten-, vennootschaps- en erfbelasting. Allemaal zaken die jouw accountant prima kan afhandelen. Maar wil je vastgoed aankopen, je bedrijf verkopen of overdragen, dan krijg je ook te maken met complexe fiscale en juridische zaken. 

Inkomstenbelasting

Vastgoed raakt vele vlakken van de inkomstenbelasting. De eigen woning, een bedrijfspand voor de ondernemer, een vakantiewoning of de belegger met meerdere panden. Als je een bedrijfspand gaat kopen kan het zijn dat je kan kiezen om deze privé of zakelijk te kopen. Wil je je bedrijf geheel of gedeeltelijk beëindigen? Ook dan heeft dit gevolgen voor je inkomstenbelasting. Voorkom dat je gelijk te veel aan de fiscus moet betalen. Wij hebben brede ervaring en voor ieder vraagstuk een passende en creatieve oplossing.

Overdrachts- en omzetbelasting

Wil je je pand laten transformeren, verbouwen, slopen of juist nieuw laten bouwen? Vooraf een goed fiscaal advies over wat er mogelijk is en wat de gevolgen zijn, is belangrijk. Wij laten je niet in de kou staan. Onze oplossingen zijn creatief, helder en natuurlijk besparend. Het is altijd de moeite waard! Ons team kent alle ins en outs en helpt je graag!

Vennootschapsbelasting

Meer grip op je fiscale verplichtingen geeft rust. Als je ondernemer bent voor de inkomstenbelasting, dan kan het interessanter zijn om je onderneming in een BV uit te oefenen. Maar wat doe je dan met je bedrijfspand of woning? Er is veel mogelijk; als je het maar van te voren goed regelt. Een heldere organisatiestructuur zorgt voor meer grip en controle over je organisatie.

Schenk- en of erfbelasting

Ben je ondernemer en in het bezit van één of meerdere panden dan is het verstandig nu al na te denken over de toekomst. Als (vastgoed)ondernemer denk je niet dagelijks aan opvolging of schenkingen. Maar schenk- en erfbelasting kunnen snel hoog oplopen. Heb je een pand dat naar verwachting meer waard wordt of met een hoge huuropbrengst? Hoe eerder je je laat adviseren hoe beter je vooraf actie kunt ondernemen. Goed voor jou en voor je erfgenamen!

Wil je meer inzicht in de fiscale situatie van je onderneming en bezit je één of meerdere panden? Maak een vrijblijvende afspraak voor een onafhankelijk en eerlijk fiscaal of juridisch vastgoedadvies.

Belverzoek

Vul onderstaand formulier in om een belverzoek achter te laten. Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen.